Mijn aanbod

Wat ik voor jou kan doen

Dit zijn de dingen die voor jou kan doen. 

De prijzen die ik hier benoem zijn onder voorbehoud en kunnen afwijken per opdracht. Ook zijn ze exclusief BTW. 

Webteksten

Heb jij een website of webshop waarvan de teksten toe zijn aan vernieuwing? Of begin je met ondernemen en ben je bezig met een website of webshop? Dan kan ijzersterke tekst natuurlijk niet ontbreken. Oja, en ook voor de mensen die denken 'die teksten schrijf ik zelf wel!' en vervolgens zichzelf tegenkomen. I see you. Ook jij bent welkom.

Landingspagina's

Landingspagina's helpen jouw bedrijf naar het volgende level. Enorm goed voor je vindbaarheid. En je wilt natuurlijk dat mensen een lekker zachte landing hebben. Mijn landingspagina's zijn altijd SEO-proof én gericht op conversie. Let's go!

Wil je een landingspagina laten schrijven of herschrijven? Gaat het om 1 of meerdere pagina’s?

Of weet je nog niet precies wat je nodig hebt? Geen zorgen. Vertel me wat je doelen zijn. Dan voorzie ik je van deskundig en vrijblijvend advies. Daarna kom ik met een vlijmscherp aanbod. 

Blogs

Blogs werken! Voor je vindbaarheid, voor meer verkeer op je website en voor het vergroten van je community. Het beste is als je hier consequent mee bent. Daarom bied ik verschillende blog abonnementen! Zo heb jij er geen omkijken meer naar.

...En meer!

Wat zijn jouw doelen? En waar wil jij heen met je bedrijf? Ik ga graag met je in gesprek. Als duidelijk is waar je heen wilt, kunnen we een plan maken over welke teksten jij nodig hebt om dit doel te bereiken.

Ik ben ook in te zetten voor het redigeren van teksten. Mijn scherpe oog en liefde voor taal en grammatica zorgen voor foutloze teksten.

Laten we samenwerken!

Mijn blije opdrachtgevers

Freelance copywriter tekst aan het schrijven