Blogs laten schrijven - Scoor hoger in Google

Je website staat, ziet er goed uit, maar écht bezoekers trekken, dat doet ‘ie nog niet. Of je hebt al een jaar in je hoofd zitten dat je blogs wilt gaan schrijven, maar je komt er maar niet aan toe. Of je hebt er gewoon geen zin in. Dat kan natuurlijk ook! In al deze gevallen is er een revolutionaire oplossing: blogs laten schrijven. Dan ben jij meteen van al het gezeik af. En vult jouw website zich steeds meer met goede verhalen.

 

Waarom blogs laten schrijven een goed idee is voor jouw website

 • SEO-blogs zijn een goede manier om jouw website hoger te laten scoren in Google. En hoger scoren in Google betekent eigenlijk niets meer of minder dan dat je antwoord geeft op de vragen van mensen. En dat jij ze precies hetgeen biedt waar ze naar op zoek zijn. En dat wil je.
 • Blogs zijn een goede manier om mensen te overtuigen van wat je kan. Je kan onderwerpen die je op je website kort behandeld verder uitdiepen of juiste nieuwe onderwerpen aansnijden die bijdragen aan het overdragen van jouw expertise. Want stel je voor: iemand zoekt een nieuwe laptop, maar vraagt zich af wat een laptop nou goed maakt, en waar ze dan op moet letten? Precies over dat onderwerp heb jij een blog geschreven. Dikke kans dat ze na het lezen van jouw blog toch eens in jouw assortiment gaan kijken. 
 • Als je eenmaal goede blogs hebt staan, kan dit jaren doorwerken in de vorm van websitebezoekers en nieuwe klanten. En dat terwijl de investering eenmalig is. 😉
 • Blogs kunnen ook goed gebruikt worden om te delen op social media. 

 

Jij zoekt mij om jouw blogs te laten schrijven als

 • Je houdt van een lekker leesbare, speelse schrijfstijl. Met wellicht hier en daar een grapje of woordspeling. Speelse teksten scoren beter, houden langer de aandacht van de lezer vast én zijn toevallig mijn specialiteit. 
 • Je geen bedrijf hebt in de wapenhandel, milieuvervuilende praktijken of iets dat met dode dieren te maken heeft. Daar ga ik gewoon niet heel lekker op, en dan kan ik er ook niet goed over schrijven.
 • Je op zoek bent naar een tekstschrijver die altijd op tijd levert, lekker snel reageert op mailtjes of belletjes en die ook best gezellig is.
 • Je het fijn vindt als jouw tekstschrijver zelf met nieuwe onderwerp ideeën komt en met je meedenkt.
 • Je een goed verhaal hebt, en écht iets te vertellen. Want daar gaan mijn handen van jeuken. Dan kunnen we samen echt iets moois gaan neerzetten.
 • Je gewoon wilt dat jouw website zich langzaamaan vult met waardevolle content, zonder dat je je hier zelf ook maar een seconde druk om hoeft te maken. I got it. 

 

Oké leuk en aardig allemaal hoor Anniek, maar hoe gaat dat dan?

Eerst stuur je me een mailtje (info@anniekrinkes.nl), of vul je het contactformulier op mijn site in. Hierin vertel je me wat voor bedrijf je hebt, wat je doelen zijn en waar je naar op zoek bent. Als je dit nog niet helemaal weet, denk ik graag met je mee. Leuk juist! 

Dan plannen we een kennismakingsgesprek of belletje. Dat is hét moment om van beide kanten te kijken of die ene klik er is.

 

Is die er? Top, dan kunnen we gaan samenwerken. Ik doe een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en maak aan de hand hiervan een planning qua blogonderwerpen. Dit bespreken we vervolgens in een meeting, waarna we de definitieve blogkalender gaan opstellen. Het liefst plan ik een half jaar vooruit, maar korter kan ook. Dat ligt aan jou. Het ligt aan de onderwerpen of we ook nog iedere maand even contact hebben voor inhoudelijke input voor de blogs. 

 

Hierna ga ik aan het schrijven. Uiteraard met alles wat hierbij komt kijken: onderzoek, gluren bij de buren, schrijven en schrappen. En dan: pling! Blogs op je digitale deurmat. Jij controleert het blogartikel en geeft aan wat er niet helemaal klopt, wat je nog mist of wat je liever anders zou zien. Na het verwerken van deze feedback laat ik je het eindresultaat zien. Nadat jij het gecheckt heb, plaats ik het artikel op je website. Of je doet dit zelf, mag ook. 

 

Kosten van het laten schrijven van blogs

 

2 blogs per maand

350
 • Max. 800 woorden per blog
 • Inclusief interview, research en onbeperkte feedbackrondes


4 blogs per maand

675
 • Max. 800 woorden per blog
 • Inclusief interview, research en onbeperkte feedbackrondes

Op maat gemaakt

op aanvraag
 • Losse blogs, of een ander aantal maandelijkse blog dan hier voorgesteld staat?

Tot snel! Of niet, zelf weten. 😉

Heb je tussendoor vragen of ben je benieuwd naar mijn portfolio? Zoef ik zo jouw kant op als je me een mailtje stuurt.