Websiteteksten laten schrijven laten schrijven - snel geregeld

 

Je gaat een (nieuwe) website laten maken. Of wil je huidige websiteteksten updaten. Want ze doen niet wat je wilt dat ze doen. Maar ja, begin er maar aan.. Urenlang staar je naar de knipperende cursor op je beeldscherm. Of je komt niet eens tot het openen van dat Word-bestand. 

Dus – je websiteteksten laten schrijven door een copywriter = een goed idee! Mits je de juiste copywriter vindt. Misschien ben ik dat wel voor jou. En misschien ook niet. Je wilt voelen dat het goed zit. En ik overigens ook. Mocht je na het lezen van deze pagina denken dat ik weleens de juiste kan zijn, laten we dan eens kletsen. Zodat we die hypothese kunnen bevestigen of ontkrachten. 😉 

Jij zoekt mij om je websiteteksten te laten schrijven als

 • Je geen zin hebt in een eeuwenlang proces. Of een wachtlijst van een paar maanden. Ik durf te garanderen dat wanneer je met mij samenwerkt, jouw nieuwe teksten binnen drie weken op je website staan. En misschien nog wel sneller. Ik plan mijn agenda namelijk niet vierkant, maar houd altijd ruimte over voor coole nieuwe projecten. 
 • Je wél zin hebt in iemand die de leiding pakt. Die weet waar ze over praat. Die de juiste vragen stelt tijdens het interview, omdat ze zich heeft ingeleefd in jouw klanten en verdiept in jouw aanbod. 
 • Je jezelf écht wilt onderscheiden. Niet omdat je al zo lang bestaat, omdat je de klant ontzorgd van A tot Z (sorry, maar *kots*), maar gewoon omdat je een goed verhaal hebt. Maar je dit simpelweg niet op papier krijgt. Tenminste, niet op zo’n manier dat mensen echt overgaan tot actie. 
 • Je buiten de lijntjes durft te kleuren. Want dat is precies waar mijn handen van gaan jeuken. Dan kunnen we samen echt iets moois neerzetten. Zonder dat het allemaal te braaf hoeft.

 

Ik zoek jou om websiteteksten voor te schrijven als

 • Je het belang inziet van goede webteksten en hier ook in wilt investeren. Dit betekent: dat je bereid bent om te investeren met tijd en geld. Niet dat het je nou zó veel tijd (en geld) gaat kosten, maar het is wel fijn als je (redelijk snel) reageert op mijn mailtjes, je echt even de tijd neemt voor het interview en vervolgens ook voor het doorlezen en feedbacken van de tekst. 
 • Je geen bedrijf hebt in de wapenhandel, milieuvervuilende praktijken of iets dat met dode dieren te maken heeft. Daar ga ik gewoon niet heel lekker op, en dan kan ik er ook niet goed over schrijven.
 • Je passie hebt voor wat je doet. Want praten met enthousiaste ondernemers maakt mij ook enthousiast. En daar komen gewoonlijk knettergoede teksten van.

Oké leuk en aardig, maar hoe gaat dat dan?

Eerst stuur je me een mailtje (info@anniekrinkes.nl) of vul je het contactformulier op mijn site in. Hierin vertel je me wat voor bedrijf je hebt, wat de status van de website is en waar je naar op zoek bent.

Kan ik daar iets mee? Dan plannen we een kennismakingsgesprek of belletje. Dat is hét moment om van beide kanten te kijken of die ene klik er is.

Is die er? Top, dan plannen we het interview in. Dit kan gewoon online, tenzij je toevallig ook een Brabander bent. 😉 Ik vraag je hierin het hemd van het lijf. Maar wees niet bang, over het algemeen zijn deze gesprekken gewoon heel gezellig. 

Hierna ga ik aan het schrijven. Uiteraard met alles wat hierbij komt kijken: (zoekwoorden) onderzoek, gluren bij de buren, schrijven en schrappen.

Pling! V1 op je digitale deurmat. En zodra jouw feedback binnen is (het is fijn als je hier zo snel mogelijk mee komt), verwerk ik dit. En dit herhalen we zo vaak als nodig, maar de ervaring leert dat er vaak maar 1 feedbackronde is. Met soms een keer een uitzondering naar 0 rondes of 2 rondes. 

And then we’re done! Ineens zijn jouw websiteteksten klaar. Finito. Lekker hè?

Wat kost dat? 

3 webpagina's tekst

350
 • Max. 800 woorden per pagina
 • Inclusief interview, research en onbeperkte feedbackrondes
 • + gratis contactpagina

5 webpagina's tekst

495
 • Max. 800 woorden per pagina
 • Inclusief interview, research en onbeperkte feedbackrondes
 • + gratis contactpagina

Op maat gemaakt

op aanvraag
 • Jouw website is anders dan degene die hiertussen staan. Of je weet nog niet hoe hij gaat worden. In dat geval maak ik gewoon een maatpakket voor je.

Volledige website uitbesteden?

In mijn freelance bestaan heb ik aardig wat webdesigners en -bouwers ontmoet. Daarmee heb ik ook een aantal leuke samenwerkingen. Wil je dus je hele website laten maken: van het design, tot het bouwen tot de copy? Neem dan alsnog even contact op, dan stel ik het ideale team voor je samen. 

Tot snel! Of niet, zelf weten. 😉

Heb je tussendoor vragen of ben je benieuwd naar mijn portfolio? Zoef ik zo jouw kant op als je me een mailtje stuurt.